Konsert

Bugge Wesseltoft: It's snowing on my piano UTSOLGT

Med godt og vel 100 000 selde eksemplar er juleplata «It’s snowing on my piano» ein gigantisk suksess i norsk jazz. Konserten er UTSOLGT

Ver budd på vakre og neddempa versjonar av våre kjæraste julesongar, kontemplativt men samstundes fylt av detaljer for den vakne lyttar. Perfekt medisin for å blåsa vekk akutt julestress!

Om det finns ein norsk musikar med definisjonsmakt langt utover jazzen, så må det vera Bugge Wesseltoft. I tillegg til å vera ein jazzvirtuos på tangentinstrument og å drifta plateselskapet Jazzland, har han vore ein pioner i å modernisera den elektroniske jazzmusikken. Samstundes har han funne tid til å produsera Jan Eggum og turnera med Jan Garbarek, berre for å nemna ein brøkdel av engasjementa hans.

NB: Bergen Jazzforum ønsker å tilby best mulig opplevelse for publikum på denne konserten.
I tillegg til billetter i salen, legger vi ut et svært begrenset antall billetter til sitteplasser på scenen rundt flygelet. Her kan du få opplevelsen av intimkonsert, inne i store Røkeriet USF! Disse billettene koster 350,-.

Kjøp medlemskap i Bergen Jazzforum!

Konserten gjennomføres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.