Konsert

Bobo Stenson

Noen kaller ham Nordens Keith Jarret - hør selv når han kommer med bassisten Christian Spering og Jon Fält på trommer

Med anslag og klanghandsaming som overgår dei fleste pianistar – ikkje utan grunn vert han kalla Nordens Keith Jarrett – leiar Stenson an i djervt poetisk, fri og melodiøs musisering. Han har tilhøyrd jazzeliten i Sverige sidan slutten av sekstitalet og har betydd mykje for utviklinga av den moderne svenske jazzpianist-tradisjonen. Han vert også rekna som ein av arvtakarane etter Jan Johansson. Undervegs i karriera har han samarbeidd tett med Arild Andersen, Jon Christensen, Jan Garbarek og Charles Lloyd.

Konserten gjennomføres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter.

Se facebookevent her: https://www.facebook.com/events/1096506780434097/


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.