Konsert

Bergen Assembly: Infrasonic

Exploring the sonic dimensions of the infrastructural condition: Hallucinator, Hannah Sawtell and DJs Paul Purgas and Louis Moreno

freethought at Bergen Assembly 2016
INFRASONIC

A night of electronic music inspired by and exploring the sonic dimensions of the infrastructural condition.
With live performances from Hallucinator (Edward George and Anna Piva - live performance of the Landlocked album) and artist Hannah Sawtell, plus DJ sets from artist Paul Purgas and Louis Moreno of freethought.

INFRASONIC is part of THE INFRASTRUCTURE SUMMIT, a two-day discursive and performative event organised by freethought on Saturday 3 and Sunday 4 September 2016 to launch their programme for the 2016 Bergen Assembly. Internationally renowned writers, curators and artists will come together to investigate the nature of infrastructure in times of economic disparity, ecological catastrophe, expulsion and forced migration.

For more information on THE INFRASTRUCTURE SUMMIT: https://bergenassembly.ticketco.no/the_infrastructure_summit

Bergen Assembly September Launch | Programme:
https://www.facebook.com/events/1038712559579379/
---------------------------------
freethought ved Bergen Assembly 2016
INFRASONIC

INFRASONIC er en kveld med elektronisk musikk der temaet er den lydlige dimensjonen av moderne infrastruktur. Det blir livesett med elektronika- og dubduoen Hallucinator (Edward George og Anna Piva) som fremfører albumet Landlocked, og kunstneren Hannah Sawtell, og i tillegg DJ-sett med kunstneren Paul Purgas og Louis Moreno fra freethought.

INFRASONIC er en del av THE INFRASTRUCTURE SUMMIT, en todagers konferanse med foredrag, diskusjoner og performance lørdag 3. – søndag 4. september. Konferansen er organisert av freethought, og den er første punkt i deres program for Bergen Assembly 2016. Internasjonalt anerkjente forfattere, kuratorer og kunstnere skal utforske infrastruktur i relasjon til økonomisk ulikhet, økologiske katastrofer, landsfordrivelse og tvungen migrasjon.

Mer informasjon om THE INFRASTRUCTURE SUMMIT: https://bergenassembly.ticketco.no/the_infrastructure_summit

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.