Konsert

The Young Mothers

Bergen Jazzforum: Ingebrikt Håker Flaten med ei sinnssvak blanding av jazz, fri-impro, indierock, hip-hop og afrogroove

JAWWAAD TAYLOR trompet, røyst / STEFAN GONZALEZ vibrafon, trommer, vokal / INGEBRIKT HÅKER FLATEN bass / JASON JACKSON saksofonar / JONATHAN HORNE gitar / FRANCISCO ROSALY trommer

Telepatisk fripunk!
Superbassist med stålfingrer i Atomic og The Thing. Lyrisk salmetolkar med Håkon Kornstad. Ingebrikt Håker Flaten mestrar det meste som bassist, men er også ein komponist og bandleiar å rekna med. Etter han flytta til Austin, har han sanka det mest spanande frå texansk undergrunn til ei sinnssvak blanding av jazz, fri-impro, indierock, hip-hop og afrogroove.
«The Young Mothers closed the last night of Sonic Transmissions with a blistering set of Lone Star free punk that got the old jazz heads out of their chairs and the laconic hipsters moving like interpretive dervishes.» (The Wire).

Facebookevent https://www.facebook.com/events/899106633548968/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.