Konsert

Solveig Slettahjell, Knut Reiersrud & In The Country

Bergen Jazzforum: Gullrøysta Solveig Slettahjell og bluesasylant Knut Reiersrud møter In The Country som "Trail Of Souls"

SOLVEIG SLETTAHJELL vokal / KNUT REIERSRUD gitar / MORTEN QVENILD piano / ROGER ARNTZEN bass / PÅL HAUSKEN trommer

Dei møttest på scena saman med berlinfilharmonien i 2014 og bestemte seg for å fortsetja samarbeidet vidare, noko som resulterte i den kritikarroste plata med same namn. Musikken er eit djupdykk i den afroamerikanske blues- og gospeltradisjonen med musikaranes særeigne signatur.
Solveig Slettahjell har vi møtt som frontfigur i hennar eige Slow Motion Orchestra; Knut Reiersrud høyrer vi på radio kvar laurdag, samt med eit unikt gitarsærpreg på haugevis av plater dei siste tjue åra – Frå Morten Harket til Sondre Bratland. In The Country har nyleg samarbeidd med Frida Ånnevik om å tonesetja Hans Børli-dikt, noko som endte med Spellemannominasjon for albumet Skogenes Sang.

Billetter: 320,- / BT-fordel & Dealpass: 255,- / Medlem: 220,-

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.