Konsert

Michael Wallace Quartet

Bergen Jazzforum: Saksofonist med bergensbasert kvartett

MICHAEL WALLACE tenorsaksofon / THOMAS T DAHL gitar / PETTER ASBJØRNSEN kontrabass / ØYVIND SKARBØ trommer

Kvartetten har eksistert sidan 2015 og speler utelukkande originalkomposisjonar av saksofonisten sjølv. Michael Wallace har tidlegare budd i Bergen der han spelte med alt frå Frode Grytten til Fagernes Yacht Klubb. Som komponist kjem han med knallsterke låtar, tett flankert av av dei finaste musikarane på bergensscena Thomas Dahl (Krøyt, Vaksne Herrers Orkester, Ephemera, St. Satan), Øyvind Skarbø (BMX, 1982) og Petter Asbjørnsen (PAT). Moderne jazz med høg temperatur!

Billetter: 200,- / 160,- (BT-fordel & Dealpass) / 140,- (medlem) inkl avgifter
Dørene åpner kl 20:00, konsertstart kl 21:00

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.