Konsert

Inland Empire

Bergen Jazzforum: Kris Davis og Øyvind Skarbø har lenge hatt en plan. Nå får vi endelig høre dem i en ny konstellasjon, med Fredrik Ljungqvist og Ole Morten Vågan

KRIS DAVIS piano / OLE MORTEN VÅGAN bass / FREDRIK LJUNQVIST saksofon, klarinett / ØYVIND SKARBØ trommer

Kvar for seg kan dei fronta kva scene som helst – saman kan dei snart overta verda…
Kris Davis – ung pianist, nummer to på Downbeat-lista over dei mest lovande jazzmusikarane i verda og godt etablert med eigen trio og samarbeid med Tyshawn Sorey. Ole Morten Vågan – intens kontrabassist med røynsle frå Motif, Gammalgrass og Joshua Redman. I Fredrik Ljungkvist finn ein kanskje den mest allsidige og spanande treblåsaren i Skandinavia, ikkje minst saman med Atomic. Medan Øyvind Skarbø skulle vera velkjend frå 1982 og Bly De Blyant, samt ei mengde andre band i Bergen og landet forøvrig. Davis og Skarbø har planlagt dette bandet ei god stund, og no er det endeleg blitt verkeleggjort: Demokratiske og likestilte komposisjonar med improviserte utbrot.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.