Konsert

Donny McCaslin Group

Bergen Jazzforum: Vedunderleg jazz frå Bowie-saksofonisten og medmusikantar

DONNY McCASLIN saksofon / JASON LINDNER tangentar / JONATHAN MAROON bass / ZACH DANZIGER trommer

Enten det er magisk samspel med David Bowie, eller hardtslåande, men like fullt melodisk jazz med eiget band, skapar saksofonist Donny McCaslin vedunderleg musikk. Det tette samarbeidet med Bowie på Blackstar introduserte den grammynominerte bandleiaren til eit breiare publikum, men det er stadig jazzen som star han nærast. Gjennom karriera har han overtatt for Michael Brecker i Steps Ahead, turnert med Gil Evans Orchestra, Maria Schneider og Dave Douglas, berre for å nevna nokre få.   

Denne søndagen åpner dørene kl. 19.00 og det blir konsertstart kl. 20.00.

Facebookevent https://www.facebook.com/events/1768991256666643/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.