Konsert

Bob Dylan på nordnorsk

Med nordnorske gjendiktninger av Bob Dylans poesi har Johan Aarstein og Ida Løvheim begeistret både publikum og anmeldere

Den siste tida har duoen reist landet rundt og opptrådt i brakker og naust, på rutebåter, i kaféer, i gamle kinoer, i trange kjellere og trangere radiostudio, samt i et og annet kulturhus. Hvor enn de har spilt har de vært velsignet med entusiastiske tilhørere og rosende omtaler.
Søndag 20. november er turen kommet til USF. Forrige gang de holdt konsert i Paraplybyen ble billettene revet bort – så det kan lønne seg å være tidlig ute

Dylan på nordnorsk på Facebook

Facebookevent https://www.facebook.com/events/1813563522211407/

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.