Konsert

Bajazz: Good Time Charlie

Bli med på bluesrundtur som passer for barn, voksne, folk med sunnfjorddialekt og humoristisk sans. Det blir to konserter denne søndagen.

ARLE HJELMELAND sang, munnspel / STEINAR KARLSEN gitar, sang / EINAR OLSSON trommer, sang / MORTEN SKAGE bass, sang

Oppstemt bluesrundtur med Good Time Charlie. Konserten passar for vaksne, born, folk med sunnfjordsdialekt, og med humoristisk sans. Publikum blir tatt med på ei inkluderande musikkreise der musikarar og publikum skal finne ut kva som er ”Blåsus” i musikken. Kva er det som skjer med oss når vi høyrer musikk og får lyst til å le, danse, hoppe og synge med. Bandet har passert 30 år og har mellom anna latt seg inspirera av Språkåret 2013 til å utgje bluesbasert barneplate!

To forestillinger, kl 12:30 og kl 14:00 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Billettprisene er kr 80,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.
Forhåndskjøp av billetter online anbefales: https://bjf.ticketco.no/bajazz_good_time_charlie

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.