Konsert

Valkyrien

Valkyrien med blodfersk plate og konsert med utvidet besetning

VALKYRIEN MED NY PLATE ! KONSERT MED UTVIDET BESETNING.
Valkyrien følger opp sin kritikerroste fjerde plate "Farvel slekt og venner", og 8. oktober blir det konsert på Sardinen, USF! Billettene er i salg nå. Fra Valkyrien (tidl. Allstars) slapp sin selvtitulerte debutplate i 2007, et album som raskt solgte til gull, har de fortsatt med å utforske og utfordre bruken av tradisjonelle instrumenter og gammel norsk musikk - i et kontemporært uttrykk. Bandet har vært usedvanlig aktive, og har gjennom 10 år med iherdig konsertvirksomhet utviklet seg til et solid og lekent liveband som aldri spiller to like konserter.
Når de nå slipper sitt femte album får publikum høre låter utelukkende skrevet av bandet selv, både tekst og musikk. Fremdeles kan du ane feleslåtter og kveding, hvis du følger nøye med.

Valkyrien er: TUVA SYVERTSEN , ERIK SOLLID, MAGNUS LARSEN, MARTIN LANGLIE.
Medvirkende: Bård Ingebritsen og Marita Igelkjøn Vårdal

Valkyrien nettsted

Valkyrien på Facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.