Konsert

Hellbillies UTSOLGT

Når Hellbillies vender tilbake til Bergen fredag 25. november er det med nytt album i bagasjen. Konserten er UTSOLGT

Albumet kommer i oktober, og det går rykter om et knippe fantastisk sterke låter. Bergenskonserten er forøvrig dagen før bandet skal fylle Oslo Spektrum for andre gang i karrieren.

Med albumklassikere som Drag, Sol over livet og Spissrotgang og Leite etter Lykka, samt de folkekjære hitsinglene Den finast e veit, Ei Krasafaren Steinbu og Hallo Telenor har Hellbillies spilt tusenvis av konserter og solgt tett opp mot en million plater.

Det er få musikere forunt å befinne seg i en posisjon hvor man kan se tilbake på så mange år med suksess, samtidig som bandet fortsatt er høyst relevante og toneangivende. Det er en glede å kunne ønske velkommen til en fantastisk kveld med ett av Norges beste liveband.

 Det nye albumet slippes 14. oktober og deretter blir det turné land og strand rundt.


https://www.facebook.com/hellbillies

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.