Konsert

Feriekolonien USF: INATT m Girson og Mato Grytten

Klubb på kaien på USF med beatsprodusentene til Hester 75; Mato Grytten og tredelen i A-laget; Girson

– ALT FOR MAT (Arian stemme)!
Det e sommer, det e ferie og I NATT, skjer det! Tre av de mateste kisene i byn tar med seg masse golåter og smeller ut bare goe vibber. Fra 20:00 starter festen ute, og 23.00 trekker vi oss innover.
Ta med deg dine venner og venninner, for det skal vi! Så se opp for en liten overaskelse eller to på mikken.

DJ Girson
Nmr 1 partyfikser,1/3 av A-laget og NMG/G-Huset general.

Mato Grytten (Vibbefanger)
Mathias Olaussen og David Grytten er en DJ- og produsentduo som som bl.a står bak beatsene til Hester V75, både sammen og hver for seg. Det er klart at når to så fantastisk notoriske kiser slår seg sammen for å kuratere kvelden blir det garantert god kok på gulvet! De disker opp rapbangers fra ende til annen, i tillegg til egne club edits og annet snadder inni mellom.

Kr 100
18 års aldersgrense

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.