Konsert

Feriekolonien USF: Rap & Samples X Kunstig Natt

Grilling og hiphop med Rap & Samples som tar turen fra Vic'en til USF denne kvelden.

Rap & Samples X Kunstig Natt

Vi inviterer til fest på USF Verftet fredag 8 juli!
Det blir grilling og deilig hiphop hele kvelden
Vi tar med oss:

ACTION THE MAN
VERK
+ flere artister blir presentert etterhvert

Rap & Samples er et månedlig hiphop konsept på vicen, der Stig Paa, Bonden og Ice dogg har holdt det gående i over et år med legendariske kvelder. Nå tar vi konseptet med oss ut i solen på USF Verftet.

Aldersgrense 18 år

Facebookevent

Rap & Samples på Facebook

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.