Konsert

Sondre Justad NB UTSOLGT

NB UTSOLGT Forrige Bergenskonsert solgte ut på tre timer, men ny sjanse blir det når han kommer tilbake 24. september.

Mount Event & Bergen International Film Festival presenterer: Sondre JustadUSF Verftet 24. september.

Etter å ha solgt ut forrige Bergenskonsert på 3 timer kommer Sondre Justad nå tilbake!

Siden Sondre Justads første singel, «Nu har du mæ», ble sluppet sommeren 2014, har det gått slag i slag for popartisten fra Lofoten. Med singler som «De e over», «Tilbake» og «Riv i hjertet» har han preget nasjonale radiolister hele 2015, og vært innnom TV-programmer som TV2 Senkveld, P3 Gull, VG-lista Topp 20 og NRK1 Lindmo.

I oktober kom debutalbumet, Riv i hjertet, ut på Petroleum Records. Albumet høstet store ord fra landets anmeldere, har ligget over et halvt år på VG-lista og resulterte i hele tre Spellemann-nominasjoner: Årets album, Årets popsolist og Årets nykommer.

I etterkant av albumslippet har Justad turnert land og strand, og solgt ut så godt som samtlige spillesteder – deriblant to ganger Rockefeller i Oslo. Nå er han aktuell med ny turné, samtidig som albumsporet «Lovte dæ» er radiolistet på både NRK P1 og NRK P3. I sommer er Sondre Justad booket til over 30 festivaler.

«Snakk om å innfri. Sondre Justad er allerede popstjerne.» -Aftenposten
«Sondre Justad lager pop som pop skal lages.» -Dagsavisen
«Popens nye wonderboy.» -Dagbladet
«Sondre Justad kan løfte norsk pop inn i en ny tidsalder.» -Avisa Nordland

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.