Konsert

Salsafest med Orquestra Cuba Tropical

Velkommen til stor salsadansfest med levende musikk og DJs

Endelig spiller Orquestra Cuba Tropical i Bergen igjen. Orquestra Cuba Tropical består av helprofesjonelle musikere fra Bergen og Cuba, og har høstet mange lovord for sine konserter.
Bandet har full blåserekke og spiller fullblods salsa- og latinmusikk i varierte genre. Passer for alle som vil danse eller for de som vil ha en smakebit av den frodige Cubanske musikktradisjonen. Ikke gå glipp av vårens salsafest. Dørene åpner kl 21.00
Bandet starter kl 22.00
Deejay Toko vil spille variert kizomba , bachatta og salsa i tillegg til konsert.
Kr 100 ved inngang.
Ikke forsalg av billetter.
ALDERSGRENSE 18 år

We are happy to annonce that the full format salsa band Orguestra Cuba Tropical, will play salsa, son and timba in a consert at USF Sardinen 7th of May 2016. This band will get you right up on the dancefloor and you will keep this night in your soul and body for a while. Deejay Toko wil play a varaity of Salsa, Bachatta and Kizomba before and in the breake of the consert.
Age limit: 18
Tickets at the door kr 100
Doors open 21.00
Consert at 22.00
No admittance for under 18-year olds

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.