Konsert

Honningbarna

Barna kommer med nytt album i september og legger ut på Skandinaviaturné.

De siste seks årene har Kristiansand-bandet gjort seg bemerket både i inn og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en Honningbarna, og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band – ”Årets Urørt”. Samme år ga de ut debutalbumet ”La Alarmane Gå”, som ble belønnet med en Spellemannspris i kategorien rock.

Siden har Honningbarna sluppet to album, ”Verden Er Enkel” (2013) og ”Opp De Nye Blanke” (2015), som brakte Honningbarna ut på en tettpakket turné i Europa og en fellesturné med Razika i Norge. Den enorme innsatsen landet Honningbarna den velfortjente seieren for ”Årets Liveartist” fra P3 Gull.

30. september slipper Honningbarna sitt fjerde album, på sitt eget plateseskap Nye Blanke. 6. oktober legger de ut på ny Skandinaviaturné hvor de nok en gang skal vise seg som Norges råeste liveband. 

06.10 – GLASSMAGASINET, HORTEN 
07.10 – TOU SCENE, STAVANGER
08.10 – USF VERFTET, BERGEN
15.10 – STICKY FINGERS,  GØTEBORG
20.10 – SINUS, BODØ
21.10 – STUDENTERSAMFUNNET, TRONDHEIM
22.10 – ROCKEFELLER, OSLO
27.10 – PUMPEHUSET, KØBENHAVN
29.10 – PLATFORM 4, ÅLBORG

Honningbarna på Facebook

Honningbarna nettside

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.