Konsert

Bernhoft

King of Kool rulet i Røkeriet under Nattjazzen. De som ikke fikk med seg det får en ny sjans nå!

Norges soulmann nummer én har forlatt solosporet for en stund og kjører live med fullt band. At det svingte av konserten under Nattjazz er det ingen tvil om, og konserten i oktober holder nok samme kok, kjenner vi Bernhoft rett. Sikre deg billetter tidlig - for denne konserten har potensiale for fullt hus, fort!

Bernhoft på Facebook

Bernhoft på Spotify 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.