Konsert

The Well

Aktive Studenters Forening: The Well i 10 år feires med konsert på USF.

Aktive Studenters Forening presenterer The Well:

Etter flere utsolgte konserter på Kvarteret og Østre de siste årene, er endelig THE WELL klare for å fylle Røkeriet på USF Verftet 30. september!

2015 var et spennende år for bandet, med to utsolgte hus på Kvarteret, flere klubbjobber i London og ikke minst konserten i Oslo Spektrum hvor de var spesielt invitert som oppvarmer for The Script. I tillegg spilte The Well på The Great Escape i Brighton og har de siste årene vunnet både Emergenza og publikumsprisen for beste band og vokalist på Eggstockfestivalen.

Bandet, som består av to brødrepar (som også er fettere) og en kompis, begynte å spille sammen i 2006 og hvilken bedre måte er det å feire et 10 årsjubileum enn på hjemmebane i selveste Røkeriet på USF Verftet?

Med inspirasjon fra Band som Arcade Fire, Haim, The Temper Trap og The Rolling Stones har The Well utviklet en rik pop/rock-sound med sterk vokal og melodiøse låter.

Deres første singel, Separate Ways, høstet mye god respons og ble omtalt av blant annet MusicWeek og Record of the Day. Gutta slapp i høst deres andre singel Sierra, og følger opp med flere singler fram mot konserten 30.september.

Videoer:

The Well – Sierra
https://www.youtube.com/watch?v=cxVYsCKGDM0

The Well – Separate Ways
https://www.youtube.com/watch?v=bH-meqJW9sE

The Well – All I Want (Kodaline Cover)
https://www.youtube.com/watch?v=f9qEkRGTXwY

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.