Scenekunst

Rein bonus: Etter forestillingen "Melting"

I anledning urpremieren av Amund Sjølie Sveens "Melting" snakker Sveen og Sondre Båtstrand sammen om klima, markedsliberalisme og musikk:

BIT Teatergarasjen informerer:

Tre aparte tema, tenker du kanskje. Det gjør ikke vi! 

I anledning urpremieren på Amund Sjølie Sveens "Melting" inviterer vi to kloke hoder til en avslappet samtale i Cinemateket på USF. Amund Sjølie Sveen har arbeidet med global markedsøkonomi i en årrekke, og har en mastergrad i soloperkusjon fra Göteborgs Universitet, Högskolan för scen & musik.

Sondre Båtstrand forsvarte i 2015 doktorgraden ved Institutt for sammenliknende politikk, UiB, med avhandlingen «Climate change: Challenging democracies, challenging parties». Han har vært fast representant i Bergen bystyre for Miljøpartiet De Grønne siden 2011, og har tidligere vært nasjonal talsperson for partiet.

Han er også kjent som frontfigur i bandet Sondre & Hans Fenomenale Orkester, utgitt på Goodbye Records.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.