Debatt

Regissørmøte: Reinert Kiil - Huset

Reiniert Kiil i samtale med podcasterne i Yoda Neida: Mario Urban, KinoLars Frøyshov og Emilio Sanhueza

Den eneste muligheten til å se Huset på kino i Bergen er på Cinemateket USF. Og én ting er sikkert, den ses på kino. For å feire anledningen har vi invitert regissør Reinert Kiil til å besøke oss ved bergenspremieren søndag 17. april. Før filmen blir det en samtale med Kiil på rundt 45 minutter. Samtalen står gutta i podcasten Yoda Neida for.

Yoda Neida startet høsten 2015 som en podkast hvor Mario Urban Mannsåker, Kinolars Frøyshov og Emilio Sanhueza talte ned til premieren på Star Wars: The Force Awakens ved å gå gjennom filmene til J.J. Abrams. Podkasten utviklet seg til å bli både morsom og (tidvis) overraskende informativ, der tompraten står høyt og respekten for Star Wars-filmene står lavt. Våren 2016 er det blitt en podkast som nå også snakker om nye filmer og TV-serier.

Tidspunkt: Søndag 17. april kl. 20.15. Varighet: ca. 45 min. Samtalen med Kiil er inkludert i billettprisen om man vil se Huset etterpå. Hvis man kun vil være tilstede ved samtalen koster dette kr. 30,-.

Les filmomtale av Huset og se trailer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.