Scenekunst

Kristine Nilsen Oma/På stående fot

Ni utøvere under ledelse av Kristine Nilsen Oma improviserer dans, teater og bevegelse

På Stående Fot er et bevegelsesbasert improvisasjonskompani som har hatt 2 ulike visninger tidligere og planlegger flere visninger iløpet av de neste årene. Kompaniet er en cocktail av erfarne og mindre erfarne scenekunstnere sm alle har dedikert seg til en prosess hvor de gir av seg og øver sine performative evner i møte med publikum.

Kunstnerisk veileder/koreograf: Kristine Nilsen Oma:
"Utøverne leverer improviserte forestillinger som rører i meg mer enn de fleste andre forestillinger jeg ser. Jeg krever av utøverne at de er villig til å gå gå inn i emosjonell og fysisk risiko. Da når de publikum.
Publikum kan forvente seg en opplevelse utenom det vanlige!"

Utøverne i På Stående Fot 2016 ´s 1 visning er:
Laima Nomeikaite, Cuun Yxx, Heidi Tronsmo, Ragnhild Jordahl, Eva Pfitzenmaier, Morten Brun, Lene Birkeland, Eik Leknesund Elnes og Hans Christian Van Nijkerk med noen flere overaskelser!

Støttet av Bergen Dansesenter-regionalt kompetansesenter for dans, og Bergen kommune med arrangementstøtte.

Mer om Kristine Nilsen Oma her https://kristinenilsenoma.wordpress.com/

Forestillingen er i Bergen Dansesenters lokaler i 4 etasje i USF-huset.
Slik finner du frem:
Gå inn dør E, kontorinngangen oppe i veien, opp vindeltrappen og helt inn til slutten av korridoren.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.