Konsert

Bergen Big Band - back to basic

Matinékonsert med alle de gode storbandklassikerne

I fjor ble Bergen Big Band spurt om de ville sette opp et konsertprogram for ungdom bestående av klassikere fra storbandhistorien. Det ledet til en skoleturné i regi av Hordaland Fylkeskommune med notemappene fulle av tradisjonelt storbandstoff: Duke Ellington, Count Basie, Charles Mingus, Thad Jones, Gil Evans m. fl.

Nå er turen kommet til Bergen og USF, her blir det en herlig musikkmatiné med alle klassikerne.

Billetter: 150,- / 120,- (BT-fordel & student) / 50,- (Medlem i Bergen Jazzforum)

Dørene åpner kl 14:00, konsertstart 15:00

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.