Konsert

Airbourne

Australsk rock er mer enn AC/DC. Men eplet faller ikke langt fra stammen... her er Airbourne!

Airbourne mesterhjerne og frontmannvillbass, Joel O’Keeffe, ser ut som en krysning av AC/DC-høvding Angus Young og Metallicas James Hetfield, der han løper rundt på scenen og kommanderer sitt publikum mens han slenger den karakteristiske Gibson Explorer-gitaren sin rundt halsen i et tempo få kan matche. 

Du har kanskje gjettet det allerede, Airbourne er ikke et band man sitter stille og ser på, og nå kommer endelig dette energimonsteret til vestlandets hovedstad for første gang. Kvartetten har regjert de store europeiske festivalscenene i en årrekke nå og klatret stadig høyere på plakaten. Noe som er den beste attesten du kan få i bransjen.

På den varedeklarasjonen står det rock’n’roll uten kunstige tilsetninger. Dette er så organisk og rotekte som rock kan bli. Det handler om de basale tingene: Fete riff, rene ord for pengene og et show som dirrer av spenning fra første spadetak og til siste ekstranummer. 

Liker du Thin Lizzy, Rose Tatto, AC/DC og gammel Judas Priest, har du alt godt i vente. Før du møter opp på USF, må du høre deg opp på «Runnin’ Wild», «No Guts. No Glory» og «Black Dog Barking». Der har du vel to timer med testosteronmettet rock som aldri går ut på dato. 

Det blir garantert vilt og vakkert på USF.

NB: Ægget og Kilvik spiller plater i Feriekolonien på kaien etterpå. Perfekt avslutning på kvelden med Airbourne!
Se event her https://www.facebook.com/events/288196024881032/

Airbourne på facebook

Airbourne nettsider


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.