Utstilling

Utstilling: Marvin Gaye Chetwynd - The Elixia App

Dette verket skal bli til i samarbeid med en nyformet gruppe av lokale deltakere rundt et episenter av eldre cool cats og deres lange erfaring med Bergens kulturliv

PRAXES utforsker ulike deler av Marvin Gaye Chetwynds kunstnerskap gjennom hele 2016, og en sentral del av dette er et nytt verk som Chetwynd gradvis skal sette sammen for Bergen Assembly. Dette verket skal bli til i samarbeid med en nyformet gruppe av lokale deltakere rundt et episenter av eldre cool cats og deres lange erfaring med Bergens kulturliv.

Verket skal utvikles, rekonfigureres og presenteres i tre episoder gjennom hele 2016. Den første episoden har premiere i Visningsrommet USF 29. april med en live performance, og her begynner prosessen med å stake ut et fremtidsscenario der eldres kunnskap er viktigst. I The Elixia App (Episode One) brukes blant annet reversible strukturer, dobbelsidige moteplagg og en sci-fi-scene som kan slås sammen. Med inspirasjon hentet fra finansmagasiner og et pseudo-antropologisk syn på norske samfunnsnormer gir performancen og utstillingen rom for de skarpe, kontante meningene til personene med lengst fartstid blant oss, og drar veksler på deres enorme erfaringsrikdom.

Åpningsperformance fredag 29. april kl. 19.00.
Åpent onsdag - søndag kl. 13.00 - 18.00 frem t.o.m. 22. mai.

Les mer om Marvin Gaye Chetwynd på Bergen Assembly sitt nettsted.


 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.