Konsert

Thomas Rhett NB Turnéen er UTSATT

Den nye amerikanske countryfavoritten Thomas Rhett sin turné er utsatt på ubestemt tid. Kjøpte billetter refunderes. Henvendelse Ticketmaster.no

Arrangøren Bergen Live informerer:

Konsertene med Thomas Rhett i Oslo 19.11 og Bergen 20.11 er dessverre blitt utsatt. Nye datoer vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt. Kjøpte billetter refunderes på utsalgsstedet.

Her er informasjon om refusjon av billetter: http://bergenlive.no/informasjon/refusjon-ved-avlysning/Han har gitt ut to album, ”It Goes Like This” (2013) og ”Tangled Up” (2015). Begge gikk inn på hitlistene i USA, og det kom hele åtte hitsingler på radio fra albumene.

Thomas Rhett deltok i den omreisende countryfestivalen Country2Country, og mange norske fans ble nok skuffet da det viste seg at Rhett hoppet av turnéen etter London, Glasgow og Dublin, og dermed ikke ble med videre til Oslo. Dette blir dermed første gang hans norske fans får anledning til å oppleve ett av de mest aktuelle navnene på den den nye amerikanske countryscenen!

Thomas Rhett står blant annet bak den nydelige balladen ”Die A Happy Man”, som er dedikert til konen samt ”Make Me Wanna”. Han er for tiden aktuell med sin singelen ”T-Shirt”. 

Thomas Rhett er også en talentfull låtskriver, og har bidratt med låter til store amerikanske country-artister som Jason Aldean og Florida Georgia Line. Så har han også noe å slekte på. Hans far, Rhett Akins, har hatt en rekke låter på de amerikanske countryhitlistene, både for egen karriere og andre artister.

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.