Konsert

Morten Abel

Popkongen Abel kommer tilbake til Bergen og vil ganske sikkert gjenta fjorårets suksesskonsert på USF

Morten Abel har en fantastisk, over 30 år lang karriere å se tilbake på. Fra starten med Mods på 80-tallet, videre til suksess med The September When på 90-tallet, kronet med enorm suksess som soloartist gjennom 2000-tallet. Han har solgt hundretusener av plater, spilt tusenvis av konserter og besitter en liste med hits som få eller ingen kan matche.

I fjor re-debuterte Abel på norsk med et strålende album, inntok førsteplass på VG-lista og mottok Spellemann Ærespris. Låter som “Annabelle”, “Frk. Vilikke” og “Voldsomt Uver” rullet og gikk på radio i lang tid, og nå legger han turen tilbake til Bergen og USF for å gjenta fjorårets suksess

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.