Konsert

Kakkmaddafakka

Aldri en høst uten kakkfest på USF!

Ett av Norges aller beste liveband, blir de gjerne kalt. En skjult hemmelighet for tabloide musikkjournalister, men bergensgruppen Kakkmaddafakka har fyllt konsertlokaler over hele verden i drøye ti år. Fanskaren deres er enorm. Spesielt i Mexico og Tyskland har bandet gjort stor suksess, men også sydligere land har sansen for vestlandsgjengen. Spania og Frankrike er hyppige stopp når Kakkmaddafakka er ute og reiser, og senest i fjor ble Sør-Amerika lagt for deres føtter.

«KMF» er bandets tredje album og slippes på Brilliance Records 18. mars. Denne gangen har brødrene Vindenes selv produsert albumet sammen med Robert Jønnum. Bandet har til nå sluppet singlene "Galapagos" og "Young You" som begge har tung radiorotasjon i hele Europa, inkludert NRK P3 her hjemme.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.