Konsert

Supersilent

Smått legendariske Supersilent møtes til dyst med originalbesetninga

Som vanleg – i den grad noko er vanleg med dette bandet – vert musikken skapt spontant her og no, ingenting planlagt på førehand. Supersilent har i ei årrekkje vore leiande på den internasjonale improscena, og er eit band som aldri ser seg tilbake i si jakt etter nye musikalske landskap. Kvar for seg er dei verdsleiande på eigne instrument, saman leverer dei stadige meisterverk.

STÅLE STORLØKKEN keyboards, elektronikk / ARVE HENRIKSEN trompet, trommer, elektronikk, røyst / JARLE VESPESTAD trommer / HELGE STEN/DEATHPROD elektronikk

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.