litteratur

Skrivekunstakademiet: Temakveld med Laila Stien

Sjølvaste "novelle-dronninga" Laila Stien kjem til oss for å lese og snakke om novelleskriving.

Det teiknar til å bli ein unik kveld for alle novelleskrivarar og -lesarar. Laila Stien er høgaktuell med novellesamlinga "Over elva" (2015), og med novella "Besøk" vann ho P2-lyttarane sin pris for årets novelle i 2015.
(Les mer på NRK).

Arrangementet er GRATIS og ope for alle. Skrivekunstakademiet sine lokale i 3 etasje på USF. Inngang frå gata/dør E kontorinngangen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.