Konsert

NATTJAZZ: Rufus Wainwright

Rufus Wainwright gjør en eksklusiv og intim solokonsert på Nattjazz.

Forsalg av billetter på www.nattjazz.no

Fra starten med sin selvtitulerte debutplate i 1998 har Rufus Wainwright markert seg som en av sin tids mest markante og begavede låtskrivere. Han besøkte Bergen og Grieghallen  2008, tidligere har han også spilt en rekke utsolgte konserter i  hovedstaden samt på noen av landets største festivalscener.  Tirsdag 31. mai returnerer han  til Bergen, og er klar for en eksklusiv konsert på Nattjazz, alene med flygelet i Røkeriet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.