Konsert

Deciders med Pat Thomas og Kjetil Møster

Tidlegare Königsberg, med to bonuser: Pat Thomas på piano og Kjetil Møster på saksofon

Ole Morten Vågan mottok DnB NOR-prisen under Kongsberg Jazzfestival i 2009, og fekk høve til å setje saman gruppa Köenigsberg mynta på same festival året etter. Han valde seg fire av de mest interessante improvisatørene i europeisk jazz, og prosjektet blei så vellukka at Köenigsberg fort la ut på skandinaviaturné. I 2011 var Nattjazz godt i gong då Köenigsberg brått skifta namn til The Deciders innan dei stod på scena, og monge hugsar konserten som ei akustisk improvisasjonshappenning av det framifrå slaget som det framleis går gjetord om. Som bonus har dei med seg frifanten Pat Thomas, som mellom anna har jobba med Derek Bailey og Evan Parker, og vår eigen Kjetil Møster frå Datarock.
OLE MORTEN VÅGAN kontrabass / FREDRIK LJUNGKVIST saksofon / RUDI MAHALL klarinett, saksofon / AXEL DÖRNER trompet  JON FÄLT trommer
Gjestar: PAT THOMAS piano, KJETIL MØSTER saksofon


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.