Konsert

CC Cowboys - UTSOLGT

Fredrikstadbandet som får stadig flere fans her vestpå - ikke minst etter Bastionenkonserten sist august, der kvartetten med 25 års fartstid på Norges rockescener gjorde en strålende konsert. Nå kommer du tett på, i Røkeriet USF.

Røkeriet USF
Lørdag 1. oktober 2016
Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
KONSERTEN ER UTSOLGT
Kr 400/350
Forsalg Billettservice
Arrangør tilbyr vergeordning for de under 18 år - se info og vergeskjema på denne lenken

2015 markerte 25-årsjubileet for CC Cowboys. Det ble feiret med en rekke konserter og festivalopptredener. Bergen fikk oppleve bandet i fri utfoldelse i slutten av august i jubileumsåret på intimscenen Bastionen på Bergenhus Festning. En strålende konsert, enkelt og greit!

Nå kommer CC Cowboys tilbake, og lørdag 1. oktober er det USF som er åstedet for Fredrikstadbandet som har fått en stadig voksende fanskare også her vestpå.

Debutalbumet "Blodsbrødre" i 1990 ble hedret med Spellemannsprisen, og frem til 1998 tilførte de med jevne mellomrom sterke tilskudd til diskografien. CC Cowboys tok så en pause noen år, hvor Grønneberg gav ut to soloalbum.

I 2002 var de tilbake med delvis ny besetning; Jørn Christensen, gitar og Per Vestaby, bass. Agne Sæther på trommer har vært med hele veien. men fortsatt med Magnus Grønnebergs sterke vokal og låtskriving som en sentral del av bandets identitet, og fortsatt med samme høye kvalitet på utgivelsene. Andre fellestrekk med den forrige konstellasjonen av CC Cowboys var bandets ubestridte rykte som et av Norges mest hardtarbeidende liveband, som leverer varene uansett om de spiller for tre hundre eller tre tusen mennesker.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.