Konsert

BAJAZZ kl. 12.30: Du og jeg og vi to - tre - fir

Når Julie og Ellen drar ut på tur med ”Du og jeg og vi 2-3-4” tar dei med seg mange rare instrumenter, og inviterer store og små inn i et leikent og groovy univers

Ellen Brekken er frå Tynset, er utdanna ved Noregs Musikkhøgskule, og speler både kontrabass, el-bass og tuba. Ho speler med Hedvig Mollestad Trio, Caledonia Jazzband og folkemusikkgruppa MAAR. I tillegg jobbar ho mykje frilans, blant anna med Åsmund Nordstoga, Espen Ruud, Jens Wendelboe og på Oslo Nye Teater. Ellers er ho også ofte å finne på oppdrag for både Nathionaltheateret og Rikskonsertane.
Julie Falkevik Tungevåg er frå Måløy, er utdanna ved Utøvende Rytmisk Linje ved Universitetet i Agder og speler piano og keyboard. Hun speler i band som Anette Askvik, Material Girls og Analog Story. Hun har jobba som teatermusikar på Kilden teater og konserthus, og også skrive filmmusikk til kortfilmen Prolog. I tillegg til å jobbe mykje frilans, med mellom andre Hanne Sørvaag, Tine Skolmen og Martin Halla, jobbar hun også som pedagog i Oslo musikk- og kulturskole.

Konserten passer best for barn mellom 2 og 8 år.

Det blir to forestillinger:

Forestillingen med start kl 12:30 passer kanskje best for de minste barna, opp til 5 år.

Forestillingen med start kl 14:00 passer best for dem over 5 år.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Billettprisene er kr 80,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.