Kunst

Utstillingsåpning: Anne-Sophie Blytt

Separatutstilling med nye arbeider

Blytt er billedkunstner og arbeider med maleri. Hun har en lang praksis som kunstner og en rekke utstillinger og innkjøp bak seg, og som maler forvalter hun en håndverkskvalitet av format. De siste årene har hun arbeidet spesielt med tanke på en større separatutstilling og vi er glade for at Visningsrommet USF blir stedet for denne utstillingen. Blytt arbeider med abstrakte motiver, med tempera på linlerret, ofte serielt og i forholdsvis store formater. Fargen er det meningsbærende element og bringer stofflighet til geometriske former. Tid, tanke og ro ligger bak Blytts kunst. I denne utstillingen viser hun i tillegg små akvareller på papir.

Se også anne-sophieblytt.no

Utstillingen  åpner fredag 10. juni kl. 18.00. Vises til søndag 19. juni.

Event på facebook

Åpningstider:
Kl. 12.00 - 16.00 alle dager, unntatt mandag som er lukket.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.