Konsert

Lost Frequencies

Felix De Laet alias Lost Frequencies er det nye på den europeiske pophouse-scenen. Nå på USF.

På tampen av 2014 dukket det opp et skinnende, nytt talent fra den belgiske house-scenen som sendte bølger gjennom hitlistene i Europa. Felix De Laet, bedre kjent som Lost Frequencies, slapp monsterhitten Are You With Me i august 2014, og inntok med det førsteplassen på hitlistene i England, Tyskland, Østerrike, Australia, Irland, Sveits og Belgia.
Lost Frequencies er på alles lepper fortiden, inkludert Smash the House-labelens sjefer Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto og Alesso, og han har opptrådd både på Amnesia Ibiza og Tomorrowland – og nå kommer han til Norge!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.