Film

Hemmelig film - Troll i eske

En rykende fersk kinofilm, som om et par dager, uker eller måneder vil få ordinær kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lyset går ned og filmen begynner.

Vi fortsetter med «Troll i eske» også inn i 2016. Besøket har vært bra – og stigende. Fordi BIFF hadde forsynt seg godt av listen over aktuelle før-premierer frem mot jul, hadde vi litt færre filmer å velge blant enn vi tenkte på forhånd. Likevel synes vi at våre tre første Troll i eske-filmer står seg godt både når det kommer til kvalitet og variasjon; italienske Nanni Morettis Mia Madre i oktober, islandske Dagur Karis The Virgin Mountain i november og brasilianske Min andre mor i desember, regissert av Anna Muylaert. Uten å røpe for mye kan vi vel ymte frempå at vår første engelskspråklige film nok ikke er langt unna.

Premisset for esketrollene de neste tre månedene er det samme: På disse visningene vil vi vise en rykende fersk kinofilm, som om et par dager, uker eller måneder vil få ordinær kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lyset går ned og filmen begynner. Ikke engang ved billettsalget får du vite hva du skal se – og selvfølgelig; du får heller ikke refundert billetten når sannheten kommer for en dag på lerretet. Det eneste vi kan love er at filmen ikke har vært vist på kino i Bergen tidligere – BIFF inkludert.

Så velkommen til en god gammeldags blind date!

olep

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.