Seminar

Bergen Songs - låtskrivercamp

Brak presenterer en to-dagers intensiv låtskrivercamp

Brak ønsker at det skal etableres en større satsing på låtskriving i Bergen, med jevnlige låtskrivercamps med lokale og internasjonale deltakere. Dette vil gi miljøet i Bergen mulighet til å bygge nettverk, få flere samarbeidspartnere og utvikle seg innen feltet låtskriving med mål om å kunne øke inntekter fra sitt kreative virke.

Brak sin visjon er å legge til rette for låtskriving, profesjonalisere miljøet og markere Bergen på kartet som en naturlig by å se til når man trenger nytt låtmateriale til nasjonale eller internasjonale artister.

Hverken navn eller tidspunkt for låtskrivercampen er tilfeldig, ikke bare er dette den største uavhengige låtskrivercampen i Bergen, vi går ut internasjonalt, noe som gjenspeiles av delegater som er invitert. I den sammenheng er det naturlig å legge Bergen Songs i dagene før Brak Fagdag, lørdag 23. april.

Deltagerne blir valgt ut ved åpen påmelding på www.bergensongs.no. Det inviteres også deltagere som sørger for at campen holder et høyt nivå, ca. 30 deltagere totalt. Campen skal være på USF Verftet og Lydriket Studio. Nasjonale og internasjonale produsenter, A&R’s og forleggere blir inviterte til å delta på campen.

Bergen Songs skal inspirere og utvikle låtskrivere og produsenter slik at de kommer nærmere sitt mål, enten det er verdensherredømme eller lokal helt i bygden.

For å delta på låtskrivercampen må du være tilgjengelig under hele campen 20-22 april (10:00 – 22:00). Deltagerene må betale en egenandel på 1000,- som dekker deltagelse på camp, lunsj og middag alle dagene, samt en avslutningsfest på fredagen.

Påmelding til Brak på denne lenken.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.