Konsert

A-Laget 10 års jubileum

NMG/G-huset presenterer G-fest 2016 med A-Laget, DJ Girson, Mats Dawg, Jonas V, Flex, Arian, Mike T, Store P, Angelo, Dårlig Vane, King Skurk One + overraskelser. Billetter TBA.

NMG/G-huset sier:
G-FEST 2016 blir en basstung, skamhævvi musikalsk helaften med utelukkende mat i stilen folk på scenen. Det går ned på USF-verftet, med A-laget i spissen for både gamle og nye artister. Gjengen kommer til å gi deg undergrunnslagere, nyklassikere, gamle klassikere, samarbeidslåter og være klikk dyp på scenen.

I tillegg til en helaftens A-laget-konsert, med låter fra hele Nokke Feita-serien, kommer artister som:

DJ GIRSON
MATS DAWG
JONAS V
FL3X
ARIAN
MIKE T
STORE P
ANGELO
DÅRLIG VANE
KING SKURK ONE
+ OVERRASKELSESGJESTER

Etter konserten blir det etterfest på Klubb Kok! NB 20 års aldergrense på etterfest!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.