Konsert

Amorphis

Amorphis fra Finland legger ut på en omfattende europaturné, og gir fire konserter i Norge

Blastphemy Production presenterer:
AMORPHIS (FIN) + Support TBA

Finske Amorphis har holdt metallen gående siden tidlig på 90-tallet og har en ekstremt variert (men bunnsolid) diskografi å vise til. De første utgivelsene var grundig og sterk death metal. Senere ble det inkorporert progressiv, folkeaktig heavy-metal. Alt vi kan si er at uansett hvilken sjanger de har valgt å rette seg mot så har resultatene utvilsomt vist seg passende.

Siden albumet »Under The Red Cloud« har Amorphis vokst seg større enn noensinne. Ikke bare lå albumet over den nyeste skiva til Iron Maiden på listene, det  var også nr. 1 på diverse hardrock/metal album lister inkludert Metal Hammer, og blant topp 10 på flere lands mest solgte lister.
Amorphis fra Finland legger nå ut på en omfattende europaturné og Blastphemy Production presenterer dem for fire konserter i Norge i mars!

www.amorphis.net/

Gitarist Esa Holopainen sier:
"The Under The Red Cloud world tour started right after the record release and it’s been a great tour with NIGHTWISH and ARCH ENEMY ever since. That said, I’m really stoked to hit the road for another leg of European dates starting in March. It will be the widest headlining tour in Europe for us to date and we'll have great special guests along the way. It’s gonna be epic. So, see you on the road!"

'Death Of A King' official video: https://www.youtube.com/watch?v=Kc-gEds3eTM


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.