Konsert

Deus Lux Entertainment: Ultimate kick-off

YoGuttene, Tix & the pøssy project

Deus Lux Entertainment starter året med tidenes Ultimate Kick-Off Konsert. Med variert line-up som vil garantert falle i smak for festglade folk. Det er ingen andre som kan gi oss en uforglemmelig kveld, enn Yoguttene, og Tix and the pøssy project. Samtidig gir vi mulighet for den unge talentfulle bergenseren, Andreas Øvretveit. Han er kanskje ung, men ikke undervurder hans egenskap bak Dj-bordet. Og til slutt Norwegian House Movement. Scenen er hans verden, og dansegulvet er hans kunst.

YoGuttene
Med en hyperaktivutgivelsesfrekvens, enestående live-konserter og musikalsk fingerspissfølelse, har bergenserne i Yoguttene har blitt et fenomen innen norsk musikk. «Sånn vi levar» er i skrivende stund listet på P3, og fire av deres EP-er har nådd førsteplassen på den norske iTunes-listen.

Tix & the pøssy project
Andreas «TIX» Haukeland er sikkert en av årets mest omtalte artist. For han er ingen PR dårlig PR. Han har sanket millioner av avspillinger på låter som «Oljebarna», «Grabbarna Grus», «Agrabah», «Habbo Club» og «Fairytopia». 22-åringen fra Bærum stiller opp som DJ for kvelden og det må dere bare ikke gå glipp av!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.