Konsert

SUSANNE SUNDFØR NB: UTSOLGT

Suverene Sundfør på Norgesturné kommer til USF
Hun er en norsk nasjonalskatt og har i år mottatt internasjonal kritikerros og oppmerksomhet for sine liveopptredener og sitt nyeste album ”Ten Love Songs”. Susanne Sundfør har i et tiår vært en norsk musikkpioner, og i mars 2016 går startskuddet for en etterlengtet Norgesturné. 



Etter albumslippet av "Ten Love Songs" bestemte Sundfør seg for å bringe suksessen til livescenen. I hele sommer har hun vært å finne på de største festivalscenene i Norge, og hun fikk i tillegg æren av å avslutte årets Øyafestival i hovedstaden. Igjen var anmelderne i ekstase; Aftenposten mente at Sundfør målbandt over 10.000 tilskuere og sto for en maktdemonstrasjon så intens at musikkhistorie ble skrevet der og da – og atter en gang fikk hun trillet en sekser som lønn for strevet. For å toppe det hele ble det også nylig klart at Susanne Sundfør er nominert til to av årets P3 Gull priser, hennes ”Delirious” er nominert i kategorien ”Årets Låt”, i tillegg er hun nominert til, som seg hør og bør, ”Årets Liveartist”.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.