Konsert

Lissie UTSOLGT

Endelig er det klart for Norgesturné igjen, og i februar 2016 kommer hun til Stavanger, Oslo, Trondheim og Bergen. Konserten i Bergen er UTSOLGT

Hennes nye album, "My Wild West", innspilt i Nashville med produsent Bill Reynolds (Band of Horses), kommer ut 12. februar, så det blir med et rykende ferskt album i bagasjen hun nå legger turen til Norge på nytt.  

Siden braksuksessen med debutalbumet "Catching A Tiger" i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.