Konsert

Jaga Jazzist

Overdådig, avansert og grenseoverskridende - og ekstremt fengende

Etter en forrykende konsert på Bergenfest 2015 og en maktdemonstrasjon av episke dimensjoner på hjemmebane under Øyafestivalen i august, legger Jaga Jazzist igjen ut på landeveien og besøker mindre spillesteder. Fredag 29. januar 2016 er det Bergen og USF Verftet som står for tur. Det blir så fett, det..!

Jaga Jazzist ble stiftet av to tenåringer på bussturen hjem fra NM i janitsjar i 1994. To tiår senere feirer bandet 20 års jubileum som et av Norges mest publikumskjære band. 

De to tenåringene var Martin Horntvedt og Ivar «Ravi» Johansen. Sistnevnte har forlatt bandet til fordel for andre prosjekter, mens Horntvedt (som stiftet bandet i en alder av 14) stadig utgjør Jaga Jazzist i lag med søsknene Lars og Line, samt Andreas Mjøs, Marcus Forsgren, Even Ormestad, Øystein Moen og Erik Johannesen. Ensemblet spiller det som best kan beskrives som en eksperimentell blanding av jazz, storband, rock og elektronisk musikk. Det er overdådig, avansert og grenseoverskridende, men viktigst: ekstremt fengende.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.