Konsert

Bo Kaspers Orkester UTSOLGT

Bandets ellevte album kommer i oktober og på vårparten er det klar for turné. Gjør klar for en umiskjennelig bokaspersk aften.

NB: Konserten er utsolgt.

Bo Sundström og hans orkester får det til å svinge samme om de spiller slentrende jazz, bekymringsløs pop eller lett rufsete rock. Slagere som ”Ingenting alls”, ”Puss”, "Hon er så söt", ”Söndag i sängen” og ”I samme bil" har plystret seg inn i mange norske hjem.

 Bo Kaspers Orkester er aktuelle med singelen ”Sommaren”. Nytt album kommer i oktober, og fredag 12. Februar 2016 er det duket for et etterlengtet gjenhør med de populære svenskene i Bergen.

Totalt har Bo Kaspers solgt mer enn 1,3 million album så langt i karrieren, og plasserer seg således blant Skandinavias største artister. Bo Kaspers ble dannet i 1991 og består av Bo Sundström, Michael Malmgren, Fredrik Dahl og Mats Schubert.

Bo Kaspers Orkester er en av de virkelige tungvekterne i Skandinavisk musikkliv, og har etablert et solid grep om det norske publikummet med samtlige av deres foregående album blant landets 10 mest solgte.

Bo Kasper Orkester serverer vakre melodier og sterke melankolske tekster. Ensemblet utstråler pur livsnytelse, doven sommerstemning og besitter en enestående musikalitet. Dette er popmusikk av beste sort.

Bandets ellevte album er spilt inn i det klassiske Atlantis Studio, hvor blant annet ABBA, Elvis Costello, Monica Zetterlund og Robyn har skapt låtmagi.

Albumet som kommer i oktober har etter sigende sterkere innslag av jazz enn de siste årene. Det låter uansett umiskjennelig Bo Kaspers Orkester av musikken deres.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.