Konsert

ENSLAVED

Røkeriet USF
Lørdag 12. mars 2016

(Opprinnelig konsertdato var 3. oktober 2015. Allerede kjøpte billetter gjelder til ny konsertdato eller refundere. Se arrangørens informasjon om refusjon her.)

Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr 300/250 (stud.)
Forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - INFO HER

Den planlagte konserten lørdag 3. oktober 2015 flyttes til lørdag 12. mars 2016. Ny konsertdato vil da sammenfalle med 25-årsjubileet til Enslaved, som skal feires både her og der, inkludert en eksklusiv konsertrekke i London uken etter Bergenskonserten lørdag 12. mars. Det vil altså være en flott anledning til å være med å feire bandet før de drar i vesterled...

Bandet er aktuelle med sin trettende plate, "In Times" (i salg fra 6. mars), og nok en gang har femmerbanden lagt seg i selen for å utfordre konvensjonene. Det er monumentalt, melodiøst, hardt, intrikat og fengende om hverandre. De progressive elementene er med andre ord godt ivaretatt, samtidig som bandet får vist frem både nye og gamle sider ved seg selv

http://www.enslaved.no/
Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.