Konsert

Steven Wilson NB: UTSOLGT

En av progrockens mest sentrale skikkelser de siste 20 årene kommer med en ny utgave av «An Evening With Steven Wilson»

Røkeriet USF
KONSERTEN ER UTSOLGT
Søndag 7. februar 2016
Dørene åpner kl. 19.00 / Konsertstart kl. 20.00
Kr 620 Forsalg Billettservice.no
Billetter i salg fra 24. juni.
Arrangøren tilbyr vergeordning for de under 18 år

Porcupine Tree-grunnlegger og primus motor, Steven Wilson, er en av progrockens mest sentrale skikkelser de siste 20 årene. Ikke bare har han gjort stor suksess med moderbandet, han har også hatt en viktig finger med i spillet på flere essensielle utgivelser fra band som Opeth, King Crimson og Anathema. For å nevne noen svært få.

Med fire Grammy-nominasjoner på baklommen er det mer enn tydelig at arbeidet hans har satt spor etter seg. 

Steven Wilson har tidligere besøkt Bergen både med Porcupine Tree, som solgte ut Ole Bull med god margin i 2010, og konseptet «An Evening With Steven Wilson», som favner om hele hans produksjon. 

Nå kommer han tilbake med en ny utgave av «An Evening With Steven Wilson». 7. februar er han å finne på USF Verftet. 

Wilson slapp sitt fjerde soloalbum «Hand. Cannot. Erase» tidligere i vinter, og har tradisjonen tro vakt stor begeistring. Britiske The Guardian kaller albumet et smart, sjelfullt og fantastisk stykke kunst, og belønner det med fem av fem mulige stjerner. Eclipse er ikke noe dårligere og beskriver det som nok en skinnende juvel i Steven Wilsons katalog. 

Om du har et proghjerte som banker for eksemplarisk melodiføring, interessante og nytenkende arrangementer, og i det hele tatt - fortreffelig instrumentering, er det ikke noe å lure på. Steven Wilson og bandet leverer på alle punkter.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.