Konsert

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Musikalsk topp underholdning. Postmodern Jukebox gir oss dagens pophits i overraskende tolkinger med storband og klubb- og kabaret-feeling

Forestill deg en låt av Beyoncé, Britney Spears eller Taylor Swift som om den var skrevet for stemmen til Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland eller Nina Simone. Videre kan du se for deg at den akkompagneres av et storband som nettopp har slukket tørsten sin på en stor kasse med Red Bull. En suksessoppskrift, er du ikke enig?

Det er ikke usannsynlig at du har sett eller hørt det fabelaktige musikalske kollektivet Postmodern Jukebox på sosiale medier den siste tiden. Deres oppsiktsvekkende tolkninger av kjente og kjære poplåter går nemlig viralt med stadig kortere mellomrom. Etter at deras tolkning av Miley Cyrus sin «We Can’t Stop» passerte tolv millioner visninger på YouTube, har Postmodern Jukebox sin YouTube-kanal blitt et obligatorisk stoppested for musikkentusiaster og internettbrukere på jakt etter eksemplarisk underholdning.

Deres seneste prosjekter inkluderer en cabaret-tolkning av Taylor Swifts «Blank Space», en ny og jazzet versjon av Meghan Trainors «All About the Bass» samt en tolkning av Backstreet Boys’ «I Want It That Way» - sistnevnte forkledd i en drakt av 70-talls soul.  

Å bli underholdt i det virkelige liv er som regel enda gøyere enn å surfe på nettet. Det er derfor en gledelig nyhet av de helt sjeldne at Postmodern Jukebox nå tar turen til en scene nær deg. Musikantene og låtmaterialet varierer fra konsert til konsert og vi kan derfor garantere at denne kvelden blir en parade av overraskelser, når Postmodern Jukebox tar for seg fra et hav av sjangre og årtier.  

Presentert av Live Nation & Bergen Live

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.