Konsert

KVELERTAK NB UTSOLGT

Konserten er UTSOLGT. 19:00 dørene åpner / 19:30 PRTLVX / 20:20 The Dogs / 21:35 Kvelertak

Ett av landets største og beste rockeband, Kvelertak, er tilbake for å presentere nytt materiale til folket. Karrieren til Kvelertak har gått i ekspressfart siden starten for noen år tilbake. De har mottatt hele tre Spellemannspriser for sine to kritikerroste album.

Kvelertak har nærmest vært i konstant turnémodus verden over med egne headlinershows og som gjester for storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge for å nevne noen. 

De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arenakonserter her hjemme. Dave Grohl er forøvrig en selverklært stor fan av bandet.

Sist de var på Norgesturne solgte de ut mer eller mindre alle konsertene på turneen. USF Verftet var fylt til randen og utsolgt på forhånd sist de gjestet Bergen.

Kvelertak debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De ble hyllet av både kritikere og publikum, noe som gjorde at forventningene var skyhøye før slippet av oppfølgeren ”Meir”.  Bandet infridde forventningene så det holdt, og fikk terningkast seks i Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen m fl. 

Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning. Bandet gleder seg stort til å spille i Bergen igjen.

Support: The Dogs.


Facebookevent her

Se bilder fra konserten på USF i 2014 på fotograf Oddbjørn Steffensen sin facebookside

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.