Film

FILM: A VERY UNSETTLED SUMMER - Anca Damian 2013

Dette er en dristig film på alle måter: Tema, form, kulisser, mørk erotikk

Cinemateket USF
Tirsdag 9. desember kl. 18.30
Onsdag 10. desember kl. 21.00
Billettsalg ved inngangen like før visning
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100

Kim Bodnia spiller forfatteren som bruker historien til sine venner som basis for sin nye bok. Men de liker slett ikke alt han skriver, så de vil hver for seg utvikle historien i en retning som passer dem bedre. Etter hvert aner vi som tilskuere at noe ikke stemmer. Hvem er det som egentlig kontrollerer denne historien, samtaler forfatteren med sine fiktive karakterer eller er det de som har drømt opp forfatteren? Forandrer de virkeligheten for å tilpasse seg fiksjonene, eller omvendt?

Regissør Anca Damian er født i 1962. Hun jobbet i en årrekke som filmfotograf, før hun spillefilmdebuterte med Crossing Dates i 2008, fulgt opp av animasjonsfilmen Crulic – The Path to Beyond i 2001. Mange av teknikkene derifra har hun med i denne, noe som underbygger filmens flytende virkelighetsbilde og skaper en lekenhet som kontrasterer fint til den mørke kjærlighetshistorien som utfolder seg.

CiO

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.